Eğitim Fakültesi’ne uluslararası ziyaret

Penn State Üniversitesi’nden Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi’ne uluslararası ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarette yurtdışı eğitim ve burs olanakları ele alındı.

Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan Penn State Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık Bölümü Başkanı Prof. Dr. Şenel Poyrazlı, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Anabilim Dalı (PDR) öğretim üyeleriyle birlikte Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Hilmi Demirkaya’yı ziyaret etti. Prof. Dr. Şenel Poyrazlı ziyaret kapsamında ayrıca öğrencilere yönelik “Yurt Dışı Eğitim ve Burs Olanakları” konusunda bilgi paylaşımda bulundu. Moderatörlüğünü Doç. Dr. Tuba Sarı’nın yaptığı seminere Eğitim Fakültesi lisansüstü öğrencileri ve son sınıf PDR öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

ÖĞRENCİLERE ÖNEMLİ TAVSİYELER

Prof. Dr. Poyrazlı seminerde, ABD’deki üniversitelerde lisansüstü düzeyde kabul süreci ve burs olanakları hakkında bilgi verdi. Prof. Dr. Poyrazlı, e-mail yazma, CV hazırlama, online görüşme gibi önemli adımlara yönelik detaylı önerilerde bulundu. Bunun yanında, öğrenci seçen komisyonlarda yer alan görevlerinden dolayı edindiği gözlem ve deneyimlerini paylaştı.

1 copy 2.jpeg

2 copy 1.jpeg

3 copy 1.jpeg

Eklenme tarihi :8.05.2023 14:06:22
Son güncelleme : 8.05.2023 14:06:22